Eczacıbaşı Dynavit kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Eczacıbaşı Dynavit kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Eczacıbaşı, 3 oyuncu ile sözleşme yeniledi.

2024-2025 voleybol sezonuna hazırlanan Eczacıbaşı Dynavit, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Tecrübeli orta oyuncularıyla yola devam etme kararı alan kulüp, Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray ile anlaşmaya vardı.

Trinidad ve Tobagolu asıllı Türk oyuncu Sinead Jack-Kısal, geçmiş sezonlarda Eczacıbaşı formasıyla önemli başarılar elde etmişti. Turuncu-beyazlı formayla birlikte 2 Türkiye Ligi ikinciliği, 1 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası üçüncülüğü, 1 CEV Şampiyonlar Ligi ikinciliği ve 1 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu yaşayan Jack-Kısal, yeni sezonda da takımının orta sahasında yer alacak.

2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğunda etkili performans sergileyen Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Jovana Stevanovic ve Kanada Milli Takımı smaçörü Alexa Gray ile de bir sezon daha anlaşma sağlandı.

Kulüp yetkilileri, yaptıkları açıklamada, "Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray gibi önemli oyuncularla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu oyuncularla birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" ifadelerine yer verdiler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.