Ebru Gündeş'in kızı ortaya çıktı! İşte kızı Alara

Ebru Gündeş'in kızı ortaya çıktı! İşte kızı Alara
Şarkıcı Ebru Gündeş, 9 yaşındaki kızı Alara'yı objektiflerden uzakta büyütüyor. Gündeş'in sır gibi sakladığı kızı Alara annesine benzerliği ile şaşırtıyor.

Ebru Gündeş'in sır gibi sakladığı kızı Alara ortaya çıktı

Şarkıcı Ebru Gündeş, 9 yaşındaki kızı Alara'yı objektiflerden uzakta büyütüyor. Sır gibi sakladığı kızı Alara'yı görenler ise gözlerine inanamıyor. Alara tıpkı annesinin çocukluğuna benziyor. Ancak bundan yaklaşık 2 yıl önce tam olarak görüntülenen Alara'yı yaklaşık bir yıldır Gündeş'in objektiflerden uzak tuttuğu iddia edildi. İddialara göre eski eşine gelen tehditlerin olduğu öne sürüldü.

2010 yılında iş insanı Rezza Zarrab ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in bu evlilikten Alara adından bir kızı oldu. 2 yıl önce kızı Alara ile tatile çıkan Ebru Gündeş'in, kızı ilk kez orada görüntülenmişti.

Gözlerden uzakta büyüttüğü Alaray'yı görenler annesinin çocukluğuna benzetti. 46 yaşındaki Ebru Gündeş'in geçtiğimiz gün sahne aldığı bir sırada kameramanlardan kızının fotoğrafını çekmemesini rica ettiği iddia edildi. Kızını bir an olsun yanından ayırmayan Gündeş, eski eşi Rezza Zarrap'ın aldığı tehdit mesajlarından kızının etkilenmemesi için tedbir aldığı söyleniyor. İddiaların devamında Gündeş, kızı için koruma bile tuttuğuna dair ifadeler yer aldı. 

ldbny_1592634303_9424.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.