Dünya Kupası'nda yoktu ama en flaş transferi o gerçekleştiriyor

Dünya Kupası'nda yoktu ama en flaş transferi o gerçekleştiriyor
2022 Dünya Kupası'nda boy gösteremeyen N'Golo Kante La Liga devi Barcelona ile anlaşmaya vardı.

N''Golo Kante''nin Chelsea macerası sona eriyor. İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan N''Golo Kante, takımdan ayrılıyor.

N''GOLO KANTE CHELSEA''DEN AYRILIYOR

Chelsea ile yeni sözleşme görüşmeleri yapan ancak 3 yıllık kontrat talep etmesi sebebiyle Mavilerle anlaşamayan 31 yaşındaki N''Golo Kante yol ayrımında. Bu arada başarılı futbolcunun yeni takımı da belli gibi.

38,5 MİLYON EURO''YA TRANSFER OLMUŞTU

Chelsea''nin 2016-17 sezonu başında Leicester City''den 38,5 milyon euro karşılığında transfer ettiği N''Golo Kante''nin Londra ekibindeki serüveni son buluyor. Bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle forma şansı bulmakta zorlanan N''Golo Kante, Chelsea''den ayrılıyor.

BARCELONA''YA İMZA ATMA YOLUNDA

Chelsea 31 yaşındaki N''Golo Kante ile yeni kontrat yapmak istese de oyuncunun 3 yıllık sözleşme talebi anlaşmanın önünü tıkıyor. Öte yandan başarılı ön libero kariyerinin son deminde La Liga devine gidiyor.

ANLAŞMA TAMAM

N''Golo Kante ile ilgilenen kulüp Barcelona. Hatta Sport''un haberine göre Katalan ekibi, deneyimli futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. N''Golo Kante''nin sezon sonunda Barcelona''nın yolunu tutması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.