Dünya Kupası skandal kararla başladı! Enner Valencia'nın golü güme gitti tüm dünya ayaklandı

Dünya Kupası skandal kararla başladı! Enner Valencia'nın golü güme gitti tüm dünya ayaklandı
2022 Dünya Kupası'nın açılış maçı skandal bir karara sahne oldu. Enner Valencia'nın 3. dakikada attığı gol, ofsayt gerekçesiyle VAR'dan döndü. Pozisyonun tekrarında birçok futbolsever ofsaytın gerçekleştiği anı süzemedi. Enner Valencia'nın da yer aldığı pozisyon sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Enner Valencia''nın 2022 Dünya Kupası açılış maçında attığı gol skandal bir kararla iptal edildi. Fenerbahçe''nin forveti henüz 3. dakikada Katar filelerini havalandırdı. Ekvador maçın başında öne geçse de Enner Valencia''nın bu golü, ofsayt gerekçesiyle VAR''dan döndü.

ENNER VALENCIA''NIN GOLÜ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Ancak pozisyon dünya çapında büyük yankı uyandırdı. Ekranlara gelen tekrar görüntülerinde futbolseverler ofsaytın nerede gerçekleştiğini çözemedi. Söz konusu pozisyon sosyal medyada gündeme otururken birçok futbolsever FIFA''yı sert sözlerle eleştirdi.

TARTIŞILAN KARAR SONRASI SOSYAL MEDYA AYAKLANDI

Ekvador''da Enner Valencia''nın golünün neden iptal edildiği dakikalar sonra ekranlara getirildi. Verilen görüntülerde topa ilk yükselen Ekvadorlu futbolcunun ofsaytta olduğu belirtildi. Bu pozisyonla birlikte yarı otomatik ofsayt sistemi de henüz ilk uygulamasında büyük tartışma yaratmış oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.