Doğum günü pastasının fiyatı dudak uçuklattı

Doğum günü pastasının fiyatı dudak uçuklattı
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşine yaptırdığı pastanın fiyatı ile gündem oldu

Dilan Polat kocasının doğum günü için yaptırdığı pastaları beğenmeyince açtı ağzını yumdu gözünü! Pastalara ödediği para dudak uçuklattı.

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken iş kadını Dilan Polat paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Son olarak kocasına gösterişli bir doğum günü yapan Polat'ın yaptırdığı pastalar gündem oldu. Dilan Polat da pastaları görünce şoke oldu. Fenomenin pastalara ödediği para ise duyanların dudağını uçuklattı.

343750657-1280182612573884-3190591554096504408-n.jpg

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

İş kadını ve fenomen Dilan Polat lüks yaşamıyla gündeme gelirken paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Eşinin kendisine yaptığı sürprizler ile gündemden düşmeyen Polat, son olarak kocası Engin Polat'a büyük bir doğum günü kutlaması yaptı. Dilan Polat'ın kutlama için yaptırdığı pastalar sosyal medyanın diline düştü.

dilan.png

Dilan Polat ve eşi de pastaları gördüğü anda şoke oldu. Fenomen o anları paylaşarak "Ben de şok oldum da bak asla belli etmiyorum eşimi sakinleştiriyorum" dedi. Fenomen pastalara 60 bin TL ödediği söyleyerek herkesi şaşırttı.

dilan2.jpg

İki pastaya 60 bin TL ödeyen fenomen ve iş kadını Dilan Polat, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri oklarını hedefi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.