Doktor gözlerine inanamadı

Doktor gözlerine inanamadı
Sağ kulağında uğuldama şikayeti ile doktora giden 40 yaşındaki kadın hayatının şokunu yaşadı. Doktor muayenede inceleme yaparken önce kulak zarı sandı ama daha sonrasında kulağına örümceğin yuva yaptığı anlaşıldı.

Çin’de yaşanan olay herkesi şoke etti. 40 yaşındaki kadın sağ kulağındaki uğuldama şikayetiyle Sichuan eyaletindeki Huidong İlçe Hastanesi’ne Kulak Burun Boğaz Bölümü’ne gitti. Kulak Burun Boğaz Bölümü doktoru Han Xinglong’ın kulak endoskopu yaptığı incelemeler sonucunda kulağında ilk başta bir anormallik görmedi ancak daha sonrasında bir hareket olduğunu fark etti. Daha dikkatlice bakan doktor gözlerine inanamadı. Doktor, örümcek ağını kenara ittiğinde kaçmak üzere olan bir örümcek gördü.

KAÇMAK ÜZEREYKEN ÇIKARILDI

Kulak Burun Boğaz Bölümü doktoru Han Xinglong yerel basına yaptığı açıklamada, “Örümceğin oluşturduğu ipek ağ dokusu ilk başta kulak zarını anımsatıyordu. Kulak endoskopu ile ilk girdiğimde anormal bir durum göremedim. Ama yakından baktığımızda ağ dokusunun altında hareket eden bir şey olduğunu gördük. Hareket ediyordu. Örümcek ağını kenara ittim ve kaçmak üzereyken onu sorunsuz bir şekilde çıkarttım. Neyse ki örümcek zehirli değildi ve kulak zarında küçük bir hasara neden olmuştu” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.