Doğum sırasında patronuna video gönderdi 'Söyledikleri sosyal medyayı salladı'

Doğum sırasında patronuna video gönderdi 'Söyledikleri sosyal medyayı salladı'
TikTok'ta Tamara Drpic doğum sırasında patronuna gönderdiği videoyla sosyal medyayı salladı.

TikTok'ta Tamara Drpic doğum sırasında patronuna gönderdiği videoyu paylaşınca viral olmayı başardı. Anne olmaya hazırlanan genç kadının hastane yatağından attığı videoda, "Doğum beklediğimden önce oldu. Ama merak etmeyin e-postaları toplayacağım. Herhangi bir sorunuz varsa bana bildirin" ifadelerini kullandı.

dogum.jpg

Tamara Drpic, patronu için sosyal medyada paylaşılan bir doğum anı videosunu paylaşarak, yakında anne olmanın heyecanını yaşarken aynı zamanda iş hayatını dengeleme çabasına girdi. Hastanede çekilen videoda hastane önlüğü giyen Drpic, "Bu gece bir bebeğim olacak. Şu anda epidural ve fentanil kullanıyorum, ancak endişelenmeyin, hâlâ bazı e-postaları düzenleyeceğim. Eğer One Note ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa bana bildirin." şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bu anlar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak ilgi odağı haline geldi. Bazı kullanıcılar, görüntüleri çalışan annelerin çoklu görev yapma yeteneği olarak değerlendirirken, diğerleri ise insanların iş hayatı nedeniyle duyarsızlaştığını ifade ederek duruma karşı isyanlarını dile getirdi.

aaaaa.jpg

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "En özel anında dahi aklında e-posta ve geri dönüş bildirimlerinin olması ne kadar acı" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Benzer bir durum araba kazası geçirdiğimde benim başıma geldi. Hastanedeyken patronum bana 'kanıt gönder' dedi. Bu gerçekten çok zor bir durumdu" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.