Doğum günü kutlaması dönüşünde trafik kazası geçirdi

Doğum günü kutlaması dönüşünde trafik kazası geçirdi
Burdur Gölhisar'da doğum günü kutlaması sonrası eve dönen bir aile, karşı yönden gelen hatalı sollama yapan bir araçla çarpıştı. Kazada aracı kullanan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde dün akşam saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı. Kaza, Sorkun Köyü Cengiz Köprüsü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, doğum günü kutlamasından dönen Sami Kurt (44) yönetimindeki 07 GOE 40 plakalı otomobil, hatalı sollama yapan H.T. (36) idaresindeki 20 FK 016 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Sami Kurt olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Aygül K. (39), kızları Fatmanur K., Aslı K. (13) ve diğer sürücü H.T. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Gölhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aslı K., vücudundaki kırıklar nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Kazada ölen Sami Kurt'un bir gün önce doğum günü olduğu ve akrabalarının yanında kutlama yaptığı öğrenildi.

aw092986-09.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.