Diyet yapmadan 30 günde cayır cayır yağ yaktıran detoks 'Sosyal medyayı salladı'

Diyet yapmadan 30 günde cayır cayır yağ yaktıran detoks 'Sosyal medyayı salladı'
Ramazan ayının bitmesine az bir zaman kala, kilo verme yöntemlerine ilişkin internet aramaları da sıklık kazandı. Sosyal medyada popülerleşen bu detoks en çok aratılanlar listesine girdi

Ramazan ayında iftar sofralarının kalabalık olması ve yemek çeşitliliği fazlalığı vatandaşların kilo almasına da kolaylaştıran etkenlerden biri oldu. Hal böyle olunca internette en çok arananlar listesinin başına kilo verme yöntemleri eklendi.

KAS KAYBETMEDEN ZAYIFLAYIN

Vatandaşlar kas kaybı yaşamadan hızlı bir şekilde kilo verme yöntemlerini araştırıyor. kilo verme işlemini vücudu çalıştırarak gerçekleştirmek, metabolizmanın verebileceği ani tepkilerden de alacağınız zararı engelliyor.

SON ZAMANLARIN POPÜLER YÖNTEMİ

Detoks yapmak kilo vermenin en hızlı ve alternatif yöntemlerinden biri olarak son dönemlerde ön plana çıkıyor. Hazırlanın detoks sularının vücuttan ödem atını kolaylaştırması da bu yöntemin tercih edilmesindeki bir diğer etken olarak göze çarpıyor.

Detoks suları arasında bilinen en eski ve en faydalı yöntemin maydonoz ile hazırlanan versiyon olduğu ile sürülüyor. Bir demet maydonoz iki adet salatalık isteğe göre ıspanak da ilave ederek hazırlayabilecekz bu detoks suyunun hızlı bir şekilde fazla ödemi vücudunuzdan uzaklaştırarak daha hızlı yağ yakımına etki ettiği ifade ediliyor. eğer bu detoks suyunun içine limon da eklerseniz kanınızın sulanmasına yardımcı olacak ve içer vitamini ile de vücudunuza ekstra bir vitamin desteği sağlayacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.