Diyarbakır’daki kaza Araç hurdaya döndü 1 ağır yaralı

Diyarbakır’daki kaza Araç hurdaya döndü 1 ağır yaralı
Diyarbakır’da bir sürücü otomobilin hakimiyetini kaybetmesi ile beton elektrik direğine çarptı. Sürücü, meydana gelen kazada ağır yaralandı.

Diyarbakır Yenişehir'de Silvan Bulvarı üstünde saat 01.40 sularında, Opel marka Grandland model otomobil, şoförünün kontrolünden çıkarak beton elektrik direğini yerinden sökerek hurdaya döndü.

Olayın ihbarı edilmesi üzerine polis, sağlık ve elektrik şirketi ekipleri olay yerine geldi. İsmi henüz öğrenilemeyen sürücü, ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Aynı zamanda 21 ADZ 328 plakalı başka bir otomobil de, kopan elektrik tellerine çarparak durdu. Trafik polisleri tarafından yapılan kontrollerde, sürücü S.Ö.'nün yüksek promil alkollü olduğu tespit edildi ve ehliyetine el konuldu.

Mahalle sakini Halit Yaşa, hızla gelen otomobilin direğe ve dükkan duvarına çarptığını ifade etti. Parçaların uzaklara savrulduğunu belirten Yaşa, otomobilin motorunun hafif ticari araca çarptığını ve olayın vahim olduğunu dile getirdi. Paramparça olan otomobil, vinç yardımıyla toplandı. Alkollü sürücünün otomobili ise çekici yardımıyla götürüldü. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.