Direksiyon başında uyuyan TIR şoförü ortalığı savaş alanına çevirdi

Direksiyon başında uyuyan TIR şoförü ortalığı savaş alanına çevirdi
Aksaray’da sürücüsünün direksiyon başında uyukladığı TIR, park halindeki 3 TIR'a çarptı. Kazada 4 kişi yaralanırken, TIR'larda yüklü malzemeler ise etrafa saçıldı.

Kaza, saat 05.30 sıralarında Niğde- Ankara otoyolu Alayhan kavşağı yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan Mersin’e kargo götüren 24 yaşında olan Sefa Demir yönetimindeki TIR, yolun sağında, park halinde duran 3 TIR'a çarptı. Kazada Sefa Demir ve yanındaki Sedat Muhan ile diğer TIR'lardaki Bayram Tümkaya ve Fahri Tümkaya yaralandı.

surucusu-direksiyon-basinda-uyuklayan-tir-park-halindeki-3-tira-carpti-4-yarali-8035-dhaphoto8.jpgİhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. TIR'larda yükle malzemeler etrafa saçılırken, araçta sıkışan yaralı sürücü Sefa Demir, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralı 4 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

surucusu-direksiyon-basinda-uyuklayan-tir-park-halindeki-3-tira-carpti-4-yarali-8035-dhaphoto3.jpg

‘DİREKSİYON BAŞINDA UYUDUM’

Sürücü Sefa Demir, polise verdiği ilk ifadesinde, ''İstanbul'dan Mersin'e kargo götürüyordum. Direksiyon başında uyudum ve çarptım'' diyerek itirafta bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.