Dilenci maraton koşucusu gibi ekiplerden kaçtı 'Yakalanınca savunması pes artık dedirtti'

Dilenci maraton koşucusu gibi ekiplerden kaçtı 'Yakalanınca savunması pes artık dedirtti'
Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından, vatandaşların dini duygularını sömürerek kazanç sağlayan dilencilere yönelik operasyon düzenlendi.

Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından, vatandaşların dini duygularını sömürerek kazanç sağlayan dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda dikkat çekenbir olay yaşandı. Zabıta ekiplerini gördükten sonra hızlı bir şekilde kaçan yaşlı bir dilenci, yakalandıktan sonra ilk önce esnaf dükkanına girmeye çalıştı ardından ise ''Ben kalp hastasıyım’’ söyleminde bulunarak 'pes' dedirtti.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından polisle iş birliği içerisinde dilencilere yönelik operasyon yaptı. Gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, özellikle cami önleri ve insanların yoğun olarak kullandığı bölgeleri tercih eden dilenciler, ekipler tarafından toplandı.

Dilenci operasyonunda yaşlı bir dilenci, ekipleri gördükten sonra hızla olay yerinden kaçtı. Ekipler tarafından ise kaçan dilenci yakalandı. Yakalanan dilenci ilk önce esnaf dükkanına girmeye çalıştı. Başarılı olamayınca ise ‘’Ben kalp hastasıyım’’ diyerek 'pes' artık dedirtti.

Duygu istismarı yapan ve ekipler tarafından yakalanan dilenciler, emniyete getirildi.

aw124073-02.jpg

aw124073-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.