Dilan Polat’ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı 'Meğer gerçek 11 gündür sır gibi saklanıyormuş'

Dilan Polat’ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı 'Meğer gerçek 11 gündür sır gibi saklanıyormuş'
Vergi kaçırma ve kara para aklama suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat hakkındaki sır bilgi ortaya çıktı. Polat’ın hastalığının ağırlaşması üzerine 11 gündür aslında hastanede yattığı öğrenildi.

Hakkındaki suçlamalar kapsamında 5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak eşi Engin Polat ile birlikte cezaevine gönderilen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde cezaevinde rahatsızlanarak Bakırköy’deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürülmüştü.

dinal.jpg

Gerekçe olarak Polat’ın ‘ilaçlarının bittiği’ gösterilmişti. Polat’ın daha sonra cezaevine geri götürüldüğü düşünülüyordu. Ancak gerçek yeni ortaya çıktı.

Dilan Polat aslında 11 gündür hastanede yatıyor. Fenomenin avukatı, Polat’ın hasta olmadığını ancak hastanede olduğunu açıkladı.

dilanpolatozel.webp

AĞLAMA KRİZLERİ TUTUKLANDIĞINDAN BERİ NÜKSETTİ

Tutukluluğu 5 Kasım’dan beri devam eden fenomen Dilan Polat’ın rahatsızlığının ilk günden beri sürdüğü öğrenildi. İlk günlerden beri başlayan ağlama krizlerinin artması üzerine cezaevi yönetiminin kararıyla ve savcıya durumun bildirilmesiyle birlikte Polat, 28 Aralık’tan beri Bakırköy’deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne getirilerek tetkikleri yapıldı.

dilanpa.jpg

Hastanede doktor kontrolünden geçirilen Polat’ın, tetkikleri sonucu doktorların aldığı hastaneye yatırma kararıyla burada kalmaya devam ettiği öğrenildi.

TUTUKLULARLA AYNI YERDE KALIYOR

Dilan Polat’ın günlerdir tedavi gördüğü hastanenin o biriminde sadece tutuklu hastalar kalıyor. Gazeteci Selahattin Günday’ın paylaşımına göre Polat, bir tutuklu hastayla aynı odayı paylaşıyor ve 7/24 kameralarla izleniyor. Ayrıca hastanenin bu biriminin duvarlarında dikenli tellerin de bulunduğu öğrenildi.

dilan-polat-cezaevi.webp

ÇOCUKLARIYLA HASTANEDE GÖRÜŞTÜ

Dilan Polat’ın hastanedeki ilk ziyaretçilerinin çocukları olduğu öğrenildi. Ayrıca kullandığı antidepresan ilaçları doktorlar tarafından değiştirildi. Dilan Polat’ın cezaevine gönderilip gönderilmeyeceği merak konusu oldu. Tedavisi devam edecek mi yoksa cezaevine geri mi gönderilecek, bununla ilgili son karar doktorlarına kaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.