Dilan Polat'a bir şok daha! Ünlü fenomenden flaş atak

Dilan Polat'a bir şok daha! Ünlü fenomenden flaş atak
Dilan Polat adına yeni bir dava daha açıldı. 7 yıla kadar hapsi isteniyor.

Kara para aklama suçundan zaten tutuklu bulunan Dilan Polat'a, bir fenomen tarafından hakaret içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle şikayetçi olundu.

Savcılık, Dilan Polat hakkında zincirleme şekilde 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklu bulunmaktaydı ve bu kez fenomen A.A. tarafından şikayet edildi.

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, Dilan Polat ile A.A. arasında yaşanan olay, 24 Temmuz 2023 tarihinde bir sosyal medya platformunda gerçekleşti.

Olayın ardından A.A., içerisinde hakaret içerikli sözler bulunan mesajları avukatı aracılığıyla alarak Polat'tan şikayetçi oldu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Dilan Polat ise mesajları hatırlamadığını ifade etti.

Ancak, uzlaşma talebi sonuçsuz kaldı ve savcılık, Dilan Polat hakkında 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.

Bu süreçte suçun uzlaşma kapsamında değerlendirildiği ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamadığı da belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.