Dikkatsizlik kazayı çağırdı: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Dikkatsizlik kazayı çağırdı: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
Burdur’da kavşağa girmeye çalışan otomobilin başka bir otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza 12.15 sıralarında Burdur’un Tepe Mahallesi D330 karayolu Mustafa Şeref Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tepe Mahallesi’nden anayola girmek isteyen 76 yaşındaki Mehmet Ö. idaresindeki otomobil kavşağa kontrolsüz girince anayolda seyir halinde olan 41 yaşındaki İmran U. idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

aw035549-04.jpg

Çarpışmanın etkisiyle otomobilin yolcu koltuğunda oturan 76 yaşındaki Esma Ö. kafasını ön cama vurarak ağır yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

aw035549-05.jpg

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında araçlardan çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Esma Ö.’nün durumunun, diğer yaralılar Mehmet Ö. ve İmran U.’ya göre daha ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.