Didem Soydan’dan Murat Kurum ile ilgili olay paylaşım 'Gönlümde apayrı bir yerde olacaksın'

Didem Soydan’dan Murat Kurum ile ilgili olay paylaşım  'Gönlümde apayrı bir yerde olacaksın'
Ünlü manken ve model Didem Soydan’dan dikkat çeken Murat Kurum paylaşımı geldi. Görenler hayretle baktı.

Zaman zaman farklı paylaşımlarıyla gündeme gelen manken Didem Soydan, seçim sonrasında da herkesin ağzını açık bırakan bir paylaşım yaptı. Soydan, İstanbul’dan adaylığını koyan ve seçimin kaybedeni olan Murat Kurum için ilginç bir teşekkür mesajı paylaştı.

didemsoydan-61708990-13908068385232-ywvz.jpg

“ASIL TEŞEKKÜR SANA VE SENİN İÇİN HEMFİKİR OLANLARA”

Mahalli idareler seçimi 31 Mart tarihinde gerçekleştirildi. İstanbul’dan CHP adayı mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçilirken, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ise seçimi kaybetti. Bunun üzerine vatandaş ve ünlüler tarafından çok sayıda paylaşım yapıldığı görüldü. Yapılan bu paylaşımlardan biri de Didem Soydan’a aitti.

Soydan, Murat Kurum’un fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak şunları paylaşımının üzerine not olarak ekledi:

"Asıl teşekkür sana ve sen için hemfikir olanlara. Yani bu kadar mı karşı tarafa hizmet edersin ey yüce insan. Gönlümde apayrı bir yerde olacaksın ayrıca senin bıyığın gerçekten sağ olsun."

didemsoydan.webp

Seçimi kaybeden Kurum, hangi partiden olursa olsun tercihini yaparak sandığa giden her vatandaşa çok teşekkür ettiğini, kendilerine inanıp birlikte yürüyen dava arkadaşlarına ise şükranlarını sunduğunu söylemişti.

1-5.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.