Dev Holding'in varisi evinde ölü bulundu

Dev Holding'in varisi evinde ölü bulundu
Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı, evinde ölü olarak bulundu. İşte detaylar…

İnşaat ve turizm gibi sektörlerde boy gösteren Büyükhanlı Holding'in varisi, Cem Büyükhanlı, İstanbul Beşiktaş’taki evinde cansız bulundu.

buyukhanli-holdingin-varisi-cem-buyukhanli-evinde-olu-bulundu.jpg

Köpeğiyle yalnız yaşayan Büyükhanlı’nın ölüm nedenini henüz açıklanmadı. Büyükhanlı, kısa bir süre önce akciğerlerindeki rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmuştu.

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi1.jpg

Cem Büyükhanlı, eski eşi Banu Gerede, Büyükhanlı’nın ölümünün ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat.” İfadelerini kullandı.

CEM BÜYÜKHANLI KİMDİR?

1987 yılında İstanbul'da doğan Büyükhanlı oyuncu ve modeldir. "Survivor Türkiye Yunanistan" programına katılarak ekranlara gelen isim çeşitli reklamlarda da yer aldı. Kariyerine devam ederken "Kalk Gidelim" adlı dizide de rol aldı. 2010 yılında Bennu Gerede ile evlilik gerçekleştirdi fakat ikili 2011 yılında boşandılar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.