Dev fabrika üretimi durdurdu

Dev fabrika üretimi durdurdu
Geçtiğimiz günlerde Tofaş ve Renault'un bakım amacıyla üretimi durdurması gibi bir fabrika daha makinalarına bakım yapacağı sebebiyle üretimi durdurdu. Türkiye'de binlerce çalışanı olan TürkTraktör üretime 12 günlük ara verdi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Geçtiğimiz günlerde Tofaş ve Renault'un bakım amacıyla üretimi durdurması gibi bir fabrika daha makinalarına bakım yapacağı sebebiyle üretimi durdurdu.

TürkTraktör, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Ankara ve Erenler fabrikalarında, yıllık planlı bakım/onarım çalışmaları nedeni ile 7 Ağustos – 19 Ağustos tarihleri arasında 12 işgünü üretime ara verileceğini duyurdu.

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu şekilde:

"Şirketimiz Ankara ve Erenler fabrikalarında, yıllık planlı bakım/onarım çalışmaları nedeni ile 7 Ağustos 19 Ağustos tarihleri arasında 12 işgünü üretime ara verilecektir.

Bu dönemde, çalışanlarımız yıllık izin hakkedişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir. Normal üretim sürecine 21 Ağustos tarihinde başlanacaktır."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.