Deprem son dakika! Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? 4 Aralık 2023 İstanbul'da deprem

Deprem son dakika! Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? 4 Aralık 2023 İstanbul'da deprem
Deprem kuşağında yer alan ülkemizde merak edilen konu bugün de gündeme geldi. Deprem mi oldu diye soran milyonlar, bu konuyu araştırıyor. Az önce deprem nerede oldu son dakika bilgisi var mı?

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası herkes endişe hissediyor. En küçük bir sallantıda bile deprem mi oldu diye merak ediliyor. Ancak hissedilen depremlerde endişe ve panik havası yaşanabiliyor. Peki, İstanbul’da deprem mi oldu? Son deprem ne zaman oldu? AFAD verileri ne söylüyor?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın resmi sitesinin çöktüğü bilinirken Marmara’da 5.1 büyüklüğünde deprem olduğu bilgisi bulunuyor. Gemlik merkezli olduğu düşünülen depremle ilgili detaylar paylaşılmaya devam ediliyor.

İSTANBUL'DA DEPREM Mİ OLDU? SON DEPREM NEREDE OLDU?

İstanbul'da deprem mi oldu diye soranlar milyonları buldu. Sadece İstanbul'da değil civar illerde de hissedilen 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gemlik merkezli olduğu düşünülen depremle ilgili detaylar paylaşılıyor. 4 Aralık 2023 saat 10.42 sularında meydana gelen depremde can kaybı olmazken korku yaşandı.

AFAD SİTESİ ÇÖKTÜ MÜ?

Deprem sonrası Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın sitesi çöktü. Pek çok internet kullanıcısı depremle ilgili bilgi almak için sitelere erişmeye çalışınca çökmeler yaşandı. Deprem son dakika bilgileri güncellenmeye devam ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.