Demet Evgar'dan iddialı pozlar! Sosyal medyayı salladı

Demet Evgar'dan iddialı pozlar! Sosyal medyayı salladı
Ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram hesabından paylaştığı pozlarla sosyal medyada gündem oldu. İddialı pozlarıyla adından söz ettiren Evgar'a yorum yağdı.

Oyunculuğuyla milyonlarca hayranını büyülemeyi başaran Demet Evgar, bu sefer de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme damga vurdu.

Son olarak Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’le başrollerini paylaştığı Alev Alev dizisinde rol alan Demet Evgar’ın paylaşımı binlerce beğeni aldı. Ünlü oyuncu ise yaptığı paylaşıma şu notu düştü: Bir de üstten bakayım. Bir de yandan, biraz dil, biraz tüy...

61750c8fbf2144131c5ca704.jpg

Demet Evgar'ın yaptığı paylaşıma, arkadaşlarından yorum yağdı. Melisa Sözen, Gülcan Arslan, Arzum Onan, Suzan Kardeş ve daha birçok ünlü isim, Evgar'ın fotoğrafının altına olumlu emoji ve yorum bıraktı.

58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin ödül töreni, 10 bin kişilik spor salonunda koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Kırmızı halı ve kapanış galasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da şıklık yarışı yaşandı.

Oyuncu Demet Evgar ise ödül törenine annesinin diktiği kıyafetle geldi. Bordo renkli omuzdan askılı kıyafetiyle dikkati çeken Evgar şunları söyledi, "Annemin diktiği kıyafetle geldim. Ödül vereceğim. Filmleri izleyemedim. Çok verimli bir festival olduğunu duydum. Çok genç yeteneklerin yeni filmler yaptığını duyunca da özledim. Çok özledik festivallere katılmayı. Pandemi döneminde eşofmanlarla otur otur nereye kadar. Süslenebildiğim kadar süslendim."

61750c8fbf2144131c5ca704-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.