Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Ali Özyiğit

Durmuş Ali Özyiğit

Esrarengize Yolculuk

Deistler kanıt mı istiyorlar?

Deistler haşa, Kur''an''ı, Hazreti Muhammed yazdı diyorlar. Hatta ileri götürüp bazıları komik bir açıklama ile uzaylılar Hazreti Muhammed''e Kur''an''ı yazdırdı diyorlar.

Kur''an''ın insanın yazması mümkün değil ilahi kitap olduğu ispatlanınca ki birçok bilimsel kanıtı var girmeyeceğim ona. Gelişmiş uygarlık uzaylılar Hazreti Muhammed''e Kur''an''ı yazdırdı diyorlar.

Bir de utanmadan İslam''la alay ederler. Biz de sizinle Uzaylı Zekiye diye mi yoksa uzaylıların Türk olduğunu söyleyen Mustafa Topaloğlu diye mi alay edelim?

Kur''an Allah kelamıdır, kanıtıdır. Çünkü hiçbir insan o dönemde bebeklerin üç karanlık evrede meydana geldiğini ve evrenin genişlediğini yazamaz.

Zâriyât Suresi - 47. Ayet Tefsiri:

"Göğü kudretimizle biz kurduk ve şüphesiz biz genişletmekteyiz."

Zümer süresi 39/6:

."..Sizi de annelerinizin karınlarında, üç karanlık içinde, bir yaratışın ardından diğerine çevirerek yaratıyor. Rabbiniz olan Allah işte budur…"

Çünkü modern bilim bebeğin üç karanlık evrede gerçekleştiğini 1970''lerde buldu. Bunu bulan bilim insanı Kur''an''dan bu ayeti söyleyip Hazreti Muhammed''in Allah''ın elçisi olduğunu söylediği video hâlâ YouTube''da var.

Evrenin genişlemesi ise modern teleskopla 1880''lü yıllarda bulundu.

600''lerde ise Kur''an''da bunlar yazıyorsa Allah''ın ilim sıfatı geleceği bilme tüm ilimleri bilme ve ilimlerin de yaratıcısı olduğunun kanıtıdır.

Bu kadar kanıtlı ispatlı başka din yoktur.

İnanmayan olursa bu kadar kanıta rağmen kendisi bilir. Allah özgür irade bırakıyor, gerisini Ahiret''te sorarım diyor. Bizler tebliğ yaparız dinde zorlama olmaz tebliğde de zorlama taciz olmaz. Şu anda yazdığım da tebliğdir.

Yoksa meyhaneye, pavyona, tekel bayisine gidip orada Allah''ın ayetini okumak tebliğ değildir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları