Çok sayıda iş yerini soyan hırsıza suç üstü

Çok sayıda iş yerini soyan hırsıza suç üstü
İstanbul'da ve çevre illerde 18 iş yerini soyan hırsız, Üsküdar'da polis tarafından suç üstü yapılarak gözaltına alındı.

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde ve şehir dışında, tornavida ve demir kesme aletiyle 18 iş yerini soyan hırsız, Üsküdar’da bir iş yerine girerken, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından suçüstü yakalandı.

Hırsızlık anları kameralara yansırken, adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde ve şehir dışında çeşitli zaman aradıklarında tornavida ve demir kesme makası kullanarak 18 iş yerine giren şahıs, çok miktarda para çalarak kayıplara karıştı. Şikayetler üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri çalışma başlattı. İş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, zanlının emniyette çok sayıda suç kaydı bulunan ve “muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık” suçundan da aranması olan Yılmaz A. (31) olduğunu tespit etti.

Çalışmalara devam eden Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri, şahsın Üsküdar’da olduğu bilgisine ulaştı. Çengelköy’de bir adrese baskın yapan polis, şahsı geçtiğimiz çarşamba, gece yarısı cadde üzerinde suçüstü yakaladı. Şahsın üzerinden 2 adet tornavida ve 1 adet kesme aleti çıktı.

USLANMAZ HIRSIZA TUTUKLAMA

Gözaltına alınan Yılmaz A., hastanedeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınarak işlemleri yapılan şahıs, sevk edildiği adliyede “iş yeri ve kurumdan hırsızlık” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw911316-01.jpg

aw911316-02.jpg

aw911316-03.jpg

aw911316-05.jpg

aw911316-06.jpg

KAYNAK:İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.