Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven’in kızı bakın kim çıktı! Duyanlar şaşıp kaldı

Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven’in kızı bakın kim çıktı! Duyanlar şaşıp kaldı
Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven'in kızı bakın kim çıktı. Çocuklar Duyması'nın kadrosunda da yer almıştı. İşte detaylar...

Birol Güven, Mint Yapım’la adından yıllarca söz ettiren projelere imza atmış başarılı bir senarist ve yapımcı. Aynı zamanda Güven, pek çok ismin adını duyurmasına vesile oldu.

Yapımlarından en meşhuru Çocuklar Duymasın olsa da Doksanlar, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar ve hala devam eden Seksenler dizisi de Güven'e ait. Furkan Kızılay, Ayşecan Tatari gibi genç yetenekleri Türkiye’ye tanıtırken Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı gibi eski oyuncuları da insanlara hatırlatmıştır.

Furkan Kızılay, Ayşecan Tatari gibi genç yetenekleri Türkiye’ye tanıtırken Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı gibi eski oyuncuları da insanlara hatırlatmıştır.

Çocuklar Duymasın’ın farklı versiyonlarını seneler içinde çekmeye devam eden Güven, bir versiyonunda kızı Öykü Güven’e şans verdi. 

Öykü Güven dizide Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in canlandırdıkları Zero Tuna ve Dominant Gönül’ün sosyal medyaya düşkün ama akıllı içerikler üretip ailenin nabzını tutabilen sevimli kızları Merve’yi canlandırdı.

Şimdilerde ekranlardan uzak olan Güven, New York’ta Pace University’de eğitimine devam ediyor.

1.65 m boyunda 60 kg ve Boğa burcu olan genç oyuncu Öykü Güven, 15 Mayıs 2003 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Öykü Güven ayrıca 2016 yılında Pamuk Prens isimli sinema filminde rol aldı.

hyj.jpgghj.jpgtyht.jpgtyty.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.