Cip otomobile arkadan çarptı '2 ölü 3 yaralı'

Cip otomobile arkadan çarptı '2 ölü 3 yaralı'
Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi Anadolu Otoyolu'nda kontrolden çıkan cip, otoyolda bir otomobile arkadan çarptı. Otomobilde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi. 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Anadolu Otoyolu'nun Sarıçökek mevkisinde gerçekleşti.

İstanbul istikametinden Ankara yönüne giden İsmet Kaçiş idaresindeki 34 DD 9891 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak önünde giden Ali Çırcır idaresindeki 34 GOJ 61 plakalı otomobile arkadan vurdu.

cip-otoyolda-otomobile-arkadan-carpti-2-14121-5.jpg

Kaza sonrası otomobil hurdaya döndü. Kazayla ilgili yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan sürücü Ali Çırcır, Duygu Çelik, Miha Çelik adlı bir bebek ile Feride Çırcır itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu otomobilin içinden çıkarıldı.

cip-otoyolda-otomobile-arkadan-carpti-2-14121-1.jpg

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ali Çırcır ile Feride Çırcır'ın hayatlarını kaybettiği tespit edildi. Cip sürücüsü İsmet Kaçiş ile otomobilde bulunan Duygu Çelik ve Miha Çelik ise götürüldükleri hastanede tedavi altına alındı.

Otomobilde bulunan yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi edinildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

cip-otoyolda-otomobile-arkadan-carpti-2-14121-3-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.