Çinli otomotiv devi piyasayı salladı '1 milyon TL'nin altında SUV fırsatı'

Çinli otomotiv devi piyasayı salladı '1 milyon TL'nin altında SUV fırsatı'
Çinli otomotiv devi SWM’nin ürettiği araçlara, Türkiye'den talep yağıyor. Uygun fiyatları ve araçlarının özellikleri sayesinde şirket, Türkiye’deki otomotiv pazarında hızla yükseliyor.

Çip krizi ve küresel ekonomik sıkıntılar ve pandemi, otomobil sektörünü büyük bir krize soktu. Ülkemizde sıfır araca olan talep her geçen gün artarken, Çinli otomotiv devi SWM, piyasada önemli bir yer edinmeye çoktan başladı.

dis-cekim-2.jpg

Türkiye pazarına giren Çinli otomotiv üreticilerinden Chery, BYD, MG, Skywell gibi markalar arasında çekişmeli rekabete, bir başka Çinli otomobil üreticisi SWM de katılarak rekabeti iyice kızıştırdı.

SWM, Türkiye'de büyük bir çıkış yapmak için hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Şirketin sunduğu fiyatlar, araçlarının tasarımı ve teknik özellikleri görenleri kendine hayran bırakmaya yetiyor.

dis-cekim-6.jpg

Bir de bunun üzerine kampanyalı fiyatlarla satışa sunulan SWM'nin araçları bütün dikkatleri üzerine çekmesine neden oluyor.

İŞTE TÜRKİYE PAZARINDA SATIŞA SUNULAN SWM’NİN FİYATLARI

SWM G01 Comfort MT: 969.500 TL

SWM G01 Elite DCT: 1.249.500 TL

SWM G01F Premium DCT: 1.319.500 TL

ic-mekan-1.jpg

Çinli otomotiv devi SWM, Türkiye pazarına çeşit çeşit modellerle giriş yaptı. Hem performans hem de fiyat açısından oldukça iddialı olan markanın ürettiği araçlara talep oldukça yoğun.

dis-cekim-8.jpg

Bu taleplere yetişmek için SWM, Türkiye'deki bayi ağını genişletiyor. Böylece müşterilerinin gösterdiği yoğun talebi karşılayarak ülkemizde büyümeyi hedefliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.