CHP’li Faik Öztrak'ın acı günü

CHP’li Faik Öztrak'ın acı günü
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'ın annesi hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak''ın annesi Ayten Öztrak yaşamını yitirdi. Ayten Öztrak''ın cenazesi pazar günü Ankara Kocatepe Camisi''nden öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanına defnedilecek.

FAİK ÖZTRAK KİMDİR?

Aslen Malkaralı olan Faik Öztrak, 1973 yılında İstanbul Saint Joseph Lisesi''ni ve 1977 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Ekonomi Bölümü''nü bitirmiştir. İngiltere''de Birmingham Üniversitesi''nden kalkınma finansmanı konusunda master derecesi almıştır.

Faik Öztrak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin Maliye Ekonomi bölümünü tamamlamıştır.

Birmingham Üniversitesi''nde Kalkınma Finansmanı konusunda lisansüstü diploma ve master diploması almıştır.

Devlet Planlama Teşkilatında meslek yaşamına başlayan Faik Öztrak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda da çalışmıştır.

Hükümet değişikliği ile hazine müsteşarlığı görevinden ayrılan Faik Öztrak, Milliyet Gazetesi''nde ekonomi üzerine köşe yazarlığı yapmıştır.

ODTÜ ve Bahçeşehir''de konuk öğretim üyesi olarak görev almış ve TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumunda direktör olarak yer almıştır.

23, 24, 25 ve 26. dönemler CHP Tekirdağ milletvekilidir. NATO-PA Transatlantik Ekonomik İlişkiler Alt Komitesi Başkanlığı görevini halen sürdüren Faik Öztrak, CHP''de aktif rol almaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.