Ceyda Düvenci'nin 'Regl' tavsiyesi sosyal medyada gündem oldu

Ceyda Düvenci'nin 'Regl' tavsiyesi sosyal medyada gündem oldu
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, 8 yıllık evliliklerini sonlandırmış olsalar da hâlâ sık sık bir arada anılıyorlar. Özellikle Ceyda Düvenci'nin son dönemdeki açıklamaları gündemden düşmüyor.

Eski eşler olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 10 Temmuz 2023'te boşanmalarını tek bir celseyle tamamlamışlardı. İhanet iddialarıyla boşandıktan sonra her biri başka ilişkilere yelken açtı. Bülent Şakrak, Esra Akpınar ile bir ilişki yaşarken Ceyda Düvenci'nin ise Güçlü Mete ile ilişkisi olduğu söyleniyor.

Ceyda Düvenci, son zamanlarda hem boşanmasıyla hem de yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alıyor. Son olarak Pınar Sabancı'nın YouTube programında konuk olan Düvenci, "Ben ezber bozmaktan hoşlanıyorum. Alışılagelmiş yollardan sapmayı, söylenmemişleri söylemeyi, paylaşılmamışı paylaşmayı ve tüm hayallerimi takip etmeyi seviyorum" dedi.

Regl konusuna da değinen ünlü oyuncu şunları ekledi: "Mesela regl olmak. Ben regl oluyorum. Bu normal bir şey. Ancak bunu dile getirdiğimde ya da kızımın regl olduğunu söylediğimde bazı insanlar tepki gösteriyor. Ancak bu biyolojik bir gerçek. Niye bu kadar tepki alıyorum anlamıyorum."

Pınar Sabancı ise bu açıklamaya şu şekilde yanıt verdi: "Aslında biyolojik bir gerçekten bahsediyorsun ve bu konuda açık bir tartışma başlatıyorsun. Bu konuda konuşarak bunu normalleştiriyorsun."

Ceyda Düvenci ayrıca şirket çalışanları için ilginç bir öneride bulundu: "Firmaların çağırdığı sohbetlerde erkeklere 'Çekmecene ped koyun' diyorum. Kadın çalışanlar için bir ped bulundurmak, bazı beklenmedik durumlarda işe yarayabilir. Bu şekilde alışılmışın dışına çıkarak hayatı değiştirebiliriz. Benim için bu konuları konuşmak normal."

Bu konuşma, sosyal medyada farklı tepkilere yol açtı ve tartışmalara neden oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.