Ceyda Düvenci yayında rahatsızlandı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ceyda Düvenci yayında rahatsızlandı! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Bülent Şakrak ile 8 yıl süren birlikteliğin ardından tek celsede boşanan Ceyda Düvenci, yayın sırasında fenalaştı. Ünlü isim hemen hastaneye kaldırıldı.

8 yıl önce nikah masasına oturan ve ünlüler camiasının örnek çifti olarak parmakla gösterilen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti evliliklerindeki krizi atlatamayınca ve terapi de sonuç vermeyince tek celsede boşanmışlardı. Boşanmanın ardından sessizliğini sürdüren Düvenci ve Şakrak, sevenlerini üzmüştü.

Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile boşanmasının ardından ilk kez konuştu: "Zor geçti ama..."

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Ateşi çıkan ve fenalaşan Ceyda Düvenci‘yi hemen ekip arkadaşları Maslak Acıbadem Hastanesi‘ne kaldırdı. Solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği öğrenilen ünlü oyuncu hastanede bir gün kaldıktan sonra taburcu edildi.

Ceyda Düvenci Sağlık Durumunu Bildirdi – TuristikGezi

Ceyda Düvenci paylaşımı ile dikkat çekti: Düştüğüm yerden hemen kalktım

"CANIM MEHMET GÜRELİ'NİN ESERLERİ"

Ünlü isim Instagram hesabından yaptığı son paylaşıma ise "Hayatta değerleri olmalı insanın ve değer verdikleri… Bugün evimde etrafa göz gezdirip şükür ederken her noktasına, beni mutlu eden hayatımın detaylarını da paylaşmak istedim sizlerle… İşte bu ilk değerli detaylar; canım Mehmet Güreli'nin eserleri… Mehmet Güreli yazar, ressam, müzisyen, yönetmen, senarist, oyuncu…" notunu düştü.

Ekran görüntüsü 2023-09-16 073045

Ceyda Düvenci'den kötü haber. Sette fenalaştı hastaneye kaldırıldı

Yer aldığı birçok başarılı proje ile beğeni toplayan Ceyda Düvenci, dizi setlerine dönmeye hazırlanıyor. Düvenci, Star TV‘nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi “Saklambaç”ka anlaştı. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek‘in başrollerini paylaşacağı Tamer Levent, Şenay Gürler, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Açelya Devrim Yılhan ve Edip Saner gibi değerli oyuncuların da rol alacağı dizide Ceyda Düvenci “Filiz” rolüne hayat verecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.