Cem Yılmaz ateş püskürdü! Seyirciye kızıp sahneyi terk ettiği öne sürülmüştü

Cem Yılmaz ateş püskürdü! Seyirciye kızıp sahneyi terk ettiği öne sürülmüştü
Komedyen Cem Yılmaz’ın son gösterisinde taşkınlık çıktığı ve Yılmaz’ın bu duruma kızıp sahneden indiği öne sürülmüştü. Yılmaz, çıkan haberlere ateş püskürdü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde yaşananlar için sosyal medya hesabından tepkili bir açıklamada bulundu. Yılmaz, yapılan haberlere ve paylaşımlara kızarak “Seyirci şöyle dedi, o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe?” ifadelerini kullandı.

SAHNEYİ TERK ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Komedyen Cem Yılmaz, bu yıl CMXXIV adlı gösterisiyle sahnelere geri döndü. Ünlü komedyen son günlerde yaptığı göndermelerle dikkat çekerken, her yaptığı hareket olay oluyor.

cem-2.jpg

Söylediği her söz sosyal medyada gönderme tartışmalarını da beraberinde getiriyor. Ancak komedyen, hakkında çıkan ‘gönderme’ haberlerine tepki gösterdiği gibi, dün çıkan ve sosyal medyada hızla yayılan “sahneyi terk etti” iddiasına da verdi veriştirdi.

Son gösterisinde bir seyircinin yüksek sesle tepkiler vermesi, her espriye “Evet, aynen ben de öyle” şeklinde yüksek tonda konuşması diğer seyircileri rahatsız etmiş, seyirciler arasında tepkiler ve uğultular sonucu sahneyi duymanın imkansız olduğu söylenmişti.

Bunun üzerine Cem Yılmaz’ın sahneyi bırakıp gittiği, taşkınlık yapan kişilerin çıkarılmasının ardından sahneye geri döndüğü iddia edilmişti. Ancak bu iddialarda Yılmaz’ın kızıp sahneden indiği söylenirken, ünlü komedyenden konuyla ilgili hem yalanlama hem de sert bir tepki geldi.

cem1.jpg

“SAHNEDEN İNDİ NE YAHU? DÜN MÜ BAŞLADIK BU İŞE?”

Sosyal medyada hızla büyüyen tartışma sonucu açıklama yapma gereği hisseden Cem Yılmaz, sert bir paylaşımla hakkında çıkan “Sahneyi terk etti” haberlerine ateş püskürdü. Hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Yılmaz, geçen hafta olan bir olayın yansıtıldığını belirtti.

Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı sitemli sözlerinde şu ifadeleri kullandı: “2000 kişinin konforu için, seyircim, sahneye uzak bir bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi, ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim. Çocuk gibi haberler yapmışsınız... Seyirci şöyle dedi, o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha! Allah’tan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra.”

cem3.jpg

“KARALAMA KAMPANYASI” CEVABI OLAY OLDU

Öte yandan komedyen isim, karalama kampanyası yapıldığına dair gelen yorumlara da cevap vererek biletlerinin çok önceden tükendiğini ve karalama yapılamayacağını ifade eden paylaşımını yaptı. Yılmaz konuyla ilgili “Bir iyi niyetli şey yazmış; ‘Abi karalama kampanyası yapıyorlar!’ demiş… Canım abim yer yok, bilet yok, Şubat’ta bitti satıldı :)) Neyin karalaması… Bu bir… İkincisi gösteri çok komik… Ne diyelim artık boşa kürek, boşa ter” dedi.

SALONDA BULUNAN BİR KİŞİ GERÇEĞİ AÇIKLAMIŞTI

Seyirciler arasında bulunan bir kişinin sosyal medya paylaşımı da dün çıkan haberlerde yer aldı. İşin aslını sosyal medyada anlatan seyirci, bir kadının taşkınlık yaptığını, Cem Yılmaz’a sesini duyurmak için sürekli bağırıp çağırdığını ve etrafındakilerin rahatsız olduğunu söyledi. Bunun üzerine yaşananların şovu etkilemesi üzerine Cem Yılmaz bir süre kulise dönüp geri geldi ve şovuna devam etti.

SON GÜNLERDE SÜREKLİ GÜNDEMDEYDİ

Ünlü komedyen son günlerde yaptığı veya yaptığı iddia edilen göndermelerle magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Serenay Sarıkaya’ya yaptığı iddia edilen gönderme sonrası sosyal medyada çok konuşulan kişiler arasında bulunan Yılmaz, sonrasında sahnesinden komedyen Hasan Can Kaya’ya bir gönderme yapmış, Kaya’nın küfürlü sahnesini esprili dille ele almıştı.

Bu durumun ardından Kaya’dan da göndermeli karşılık gelmişti. Kaya, Cem Yılmaz için “Veteran komedyen” demiş, bunun üzerine Yılmaz’ın yaptığı Komutan Logar paylaşımı sosyal medyada gönderme olarak algılanmıştı.

Yılmaz ise her söylediğinin ya da yaptığının gönderme olarak algılanmasına esprili ve tepkili ironi içeren bir dille yeni bir paylaşım gerçekleştirdi.

Yılmaz, sosyal medyada yaptığı elinde top olan paylaşıma “Top gibi oynarım. Kraldan yepyeni gönderme. Kralın bu haftaki 4’ün göndermesi… Kral senin benim gibi fotoğraf paylaşamaz. Kral göndermesini yapar… İşi gücü yoktur tamamen göndermeden oluşan bir kariyere sahiptir. Çok yaşa kral. Gönder yeter ki sen gönder” notunu düştü.

cem4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.