Cem Küçük emeklilere sevindirici haberi verdi ‘Emeklilere o ücret verilecek’

Cem Küçük emeklilere sevindirici haberi verdi ‘Emeklilere o ücret verilecek’
Cem Küçük canlı yayında emeklileri ilgilendiren flaş gelişmeyi açıkladı.

Ünlü gazeteci Cem Küçük emeklilere sevindirici haberi vererek tarihi açıkladı.

Milyonlarca emeklinin maaşlarına Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam düzenlemesi gerçekleşmişti. Fakat bu düzenlemeden 6 bin 700 TL ve altındaki emekliler faydalanamadı. Bu nedenden dolayı 15 bin TL açlık sınırının altında bir maaşla geçinmeyen çalışan emekliler de tepkilerini dile getirdi.

NİSAN AYI İŞARET EDİLDİ

Pek çok emekli yerel seçim öncesi iktidar tarafından seyyanen zam ve ikramiye artışı beklentisi içerisine girmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında geçtiğimiz günlerde emeklilerin seyyanen artışına ilişki kapıyı aralasa da bazı kulislerde emeklilerin talebinin yerine geçirileceği de konuşuluyordu. Ancak son kulislerde emeklilere destek için Nisan ayı işaret edildi.

13397083-728xauto.jpg

CEM KÜÇÜK KONUŞTU

Türkiye Gazetesi Yücel Kayaoğlu’nun özel haberine değinen ünlü gazeteci Cem Küçük ise detayları açıklayarak sevindirici haberi duyurdu.

"BAYRAMDAN HEMEN ÖNCE DUYURULMASI BEKLENİYOR"

Devlet Kartı adı altında emeklilere destek verileceğini belirten Küçük, “En düşük maaş alan ve başka bir geliri olmayan kişilere emekli kartı verilecek. Bu kartla doğalgaz, gıda ve elektrik harcamalarının kullanılması şartıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından para yüklenecek. Emeklilerle ilgili yapılan bu hazırlıkların Ramazan Bayramı öncesinde kamuoyuna duyuracağı belirtiliyor. Bayramdan sonra veya bayramdan hemen önce duyurulması bekleniyor” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.