Cayır Cayır yanan otomobilden sağ çıktılar '7 yaralı'

Cayır Cayır yanan otomobilden sağ çıktılar '7 yaralı'
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde çarpışan 2 otomobilden 1'in de yangın çıktı. Alevler içinde kalan otomobildeki 3 kişi ile diğer otomobilde bulunan 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesi Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu, Taşköprü Mahallesi mevkisinde oldu. İstanbul'dan İzmir istikametine ilerleyen Muhammet Emin Hakimoğlu (20) yönetimindeki 27 GC 526 plakalı otomobile, aynı yönde bulunan Burhan Uslu (32) yönetimindeki GE BU 91 Almanya plakalı otomobil, arkadan çarptı. 27 GC 526 plakalı otomobil kazanın ardından alev alırken, sürücü ile otomobilde bulunan 2 kişi kendi imkanlarıyla yanan araçtan çıktı. Kazada sürücüler ile otomobillerdeki Gamze Uslu (34), Mile Uslu (7), Kaan Uslu (4), Ela Uslu (9), Yiğit Kuş (20) ve Mehmet Demir (20), hafif biçimde yaralandı.

bursada-yanan-otomobilden-sag-ciktilar-7-yarali-3539-dhaphoto1.jpgİhbarla bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, itfaiye ekipleri ise otomobildeki yangını söndürdü. Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.

bursada-yanan-otomobilden-sag-ciktilar-7-yarali-3539-dhaphoto3.jpg

bursada-yanan-otomobilden-sag-ciktilar-7-yarali-3539-dhaphoto4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.