Canan Karatay bağışıklığı çelik gibi yapan formülü açıkladı

Canan Karatay bağışıklığı çelik gibi yapan formülü açıkladı
Prof. Dr. Canan Karatay, bağışıklığı sistemini güçlendirecek formülü açıkladı.

Sağlıklı beslenme alanında yaptığı tespit ve öneriler ile sık sık gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, bağışıklık sistemini güçlendirecek formülü açıkladı.

Karatay, katıldığı televizyon programında limonlu suyun bağışıklık sistemine faydalarına ve günde 1 bardak tüketilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

9.jpg

Vücuda birçok faydası olan limonlu suyun etkisinin ılık su katılarak artırılabileceğini belirten Karatay, çarpıcı tavsiyelerde bulundu.

Karatay, limonlu suyun sağlığa faydalarını şöyle sıraladı:

Limonlu su, kabızlık sıkıntısı yaşayanlar için oldukça etkilidir. Sabahları aç karnına içilen limonlu su, bağırsak hareketlerini düzenler ve kabızlık sorununu hafifletir.

Vücutta biriken ödemlerin atılmasına yardımcı olur. Limonlu su, idrar yoluyla vücuttaki ödemi atar, böylece şişkinlik hissini azaltır.

6d.jpg

İçerdiği C vitamini sayesinde cilt sağlığını destekler. Ciltteki lekelerin azalmasına ve daha parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olabilir.

Limon, C vitamini bakımından zengin bir meyve olduğu için bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direnci artırır.

limonlu-su-5.jpg

Limonlu su, kilo vermeye çalışanlar için destekleyici bir içecektir. Metabolizmayı hızlandırır ve tokluk hissi yaratır, böylece daha az yemek yemenize yardımcı olabilir.

Önemli bir antioksidan kaynağı olan C vitamini, kalp ve damar rahatsızlıkları başta olmak üzere birçok problemin önüne geçebilir.

99.jpg

Eklemlerde oluşan, ciddi ağrı ve şişlikleri beraberinde getiren gut hastalığı C vitamini depoladığınızda hafifleyebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.