Camiden geriye sadece tabelası kaldı

Camiden geriye sadece tabelası kaldı
Bilecik'e 2021 yılında temeli atılan ve o günden bugüne kadar bir türlü tamamlanamayan Kuba Camii projesi, şehir sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Temeli atıldığı günden bu yana içine bir türlü çivi çakılmayan cami inşaatının sadece tabelası kaldı.

30 Kasım 2021 tarihinde temeli atılan Kuba Camii, 2 bin 588 metrekarelik bir arsa üzerine inşa edilecek. Planlara göre, aynı anda 850 kişinin ibadet edebileceği cami, tek minareli ve çift şerefeli olarak 27 metre yüksekliğinde olacak. Zemin katı ise 758 metrekare alana sahip olacak ve çok amaçlı salon, kütüphane, mutfak, sosyal alanlar ve Kuran kursunu içerecek.

Ancak ne yazık ki, temeli atıldıktan sonra proje bir şekilde unutulmuş gibi duruyor. Kuba Camii Dernek Başkanı Recep Öztürk, projenin kısa sürede tamamlanacağını söylemiş olsa da, üzerinden geçen 3 yıla rağmen cami inşaatı bir türlü ilerleme kaydetmedi.

Şehir sakinleri, caminin açılışından sonra herhangi bir çalışma yapılmamasına tepki gösterirken, uzun süredir tamamlanamayan proje hakkında yetkililerden açıklama bekliyor. Bilecik halkı, Kuba Camii'nin bir an önce tamamlanarak ibadete açılmasını ve şehirlerine değer katmasını istiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.