Çalışanın üzerine çişini yaptı

Çalışanın üzerine çişini yaptı
İşçinin üzerine küçük tuvaletini yapan adam, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından tutuklandı.

Hindistan’da, Madhya Pradesh eyaletinde yaşanan bir olay, büyük tepkilere yol açtı. Ülkenin orta kesimlerinde yer alan eyalette, Pravesh Shukla isimli kişi, bir kabile çalışanın üzerine küçük tuvaletini yaptı. BBC’de yer alan habere göre, aşağılayıcı davranışın görüntüleri sosyal medyada yayılırken, ülkede infial yarattı. Başbakan Shivraj Singh Chouhan da öfkesini dile getirerek, yönetimin suçlu hakkında sert önlemler alacağını ve Ulusal Güvenlik Kanunu gibi ciddi yasaların uygulanacağını ifade etti.

Bu olayın ardından birçok kişi, saldırganın tutuklanması çağrısında bulundu. Eski Madhya Pradesh Başbakanı Kamal Nath, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bu olayın eyaleti rezil ettiğini belirterek suçluya en ağır cezanın verilmesini ve Madhya Pradesh’teki kabilelere yönelik zulmün durdurulmasını talep etti. Tepkilerin ardından polis tarafından gözaltına alınan Shukla, Kabahatlar Kanunu kapsamında tutuklandı.

SİYASETE SIÇRADI

jhgjfj.jpg

Öte yandan, Kongre sözcü Abbas Hafeez, Pravesh Shukla’nın iktidardaki Bhartiya Janata Partisi milletvekili Kedarnath Shukla ile ilişkili olduğunu iddia etti ve bu iddiayı desteklemek amacıyla ikisinin birlikte olduğu fotoğrafları paylaştı.

Ancak Kedarnath Shukla, iddiaları reddederek, Pravesh Shukla’yı tanımadığını ve onun BJP üyesi olmadığını belirtti. Kedarnath Shukla, seçim bölgesinde birçok insanla birlikte olduğunu ve birçok programa katıldığını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.