Çağla Şıkel takipçileri ile soru cevap yaptı 'Sevgilin var mı sorusuna dikkat çeken yanıt'

Çağla Şıkel takipçileri ile soru cevap yaptı 'Sevgilin var mı sorusuna dikkat çeken yanıt'
Evlilik planları yapılan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli çifti, ayrılık kararı alarak magazin dünyasında konuşulan isimler haline geldi. Ünlü manken, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile olan evliliğinden iki oğluna sahip. Sekiz yıllık bir ilişki sonrasında, bu kez Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

"HABERLER DOĞRU"

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, sekiz yıl süren ilişkisine son vererek Avukat Nail Gönenli ile aşk orucunu bozmuştu. Geçtiğimiz ay, nikah masasına oturacakları konuşulan ünlü çift, beklenmedik bir şekilde yollarını ayırma kararı almıştı.

Şıkel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evet, ayrıldık. Haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti" ifadelerini kullanmıştı.

"NEDEN YAŞLANMIYORSUN?"

1.jpg

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Şıkel, en son Instagram'da gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Takipçilerinden gelen "Neden yaşlanmıyorsun?" sorusuna karşılık, Şıkel, "Elbette yaşlanıyorum, ancak kendime iyi geleceğini düşündüğüm ve bildiğim şeyleri uygulayarak yaşlanmamı olumlu yönde etkiliyorum. Her geçen gün daha fazla deneyim kazanıyor, kendimi geliştiriyor ve yaş aldıkça daha da zenginleşiyorum. Yaşım azalmıyor, aksine çoğalıyorum. Bu da benim için olumlu bir etki yaratıyor" şeklinde konuştu.

"SAKİN VE HUZURLUYUM"

2.jpg

Fit görünümü ve zamanın ona dokunmamış güzelliğiyle dikkat çeken, özel hayatıyla da merak uyandıran 45 yaşındaki manken, "Genellikle sorulmayan bir soru, ama sen nasılsın?" sorusuna, "Teşekkür ederim. Şu anda sakin, huzurlu ve dengede hissediyorum" şeklinde yanıt verdi.

'SEVGİLİ' SORUSU

Çağla Şıkel'in, 4.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı art arda paylaşımlara, bir takipçisinin yönelttiği "Sevgilin var mı?" sorusuna verdiği yanıt damga vurdu.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, 2015 yılında tek celsede sona eren yedi yıllık evliliğinden olan çocuklarıyla gururunu paylaştı. Sanatçı, 31 Ekim 2009 tarihinde dünyaya gelen oğlu Kuzey ve 2 Mart 2012 tarihinde doğan oğlu Uzay'ın sevimli fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Altuğ, çocuklarıyla geçmiş anılarını ve mutlu anlarını takipçileriyle paylaşarak samimi bir şekilde duygularını ifade etti.

3-003.jpg

4-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.