Çağ Üniversitesi personel alacak

Çağ Üniversitesi personel alacak
Çağ Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de personel alacağını duyurdu.

Çağ Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de yayımladığı ilanda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri uyarınca kadrolara tam gün statüde çalışacak öğretim üyeleri alacak. 10 Kasım 2023 tarihinde başvuruların sona ereceği belirtilen ilanda Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünde görev alacak toplam 2 personel alınacak.

PROFESÖR KADROLARUNA BAŞVURMAK İSTEYENLER

Profesör kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu fakülte ve bölümü belirten bir dilekçenin ekinde, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını 1 adet basılı, 5 adet taşınabilir bellek (CD/flash bellek) halinde vermeleri gerekmektedir.

DOÇENT KODRASUNA BAŞVURACAKLAR DİKKAT

Doçent kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu fakülte ve bölümü belirten bir dilekçenin ekinde, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını 1 adet basılı, 3 adet taşınabilir bellek (CD/flash bellek) halinde vermeleri gerekmektedir.

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU İÇİN NELER GEREKLİ?

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu fakülte ve bölümü belirten bir dilekçenin ekinde, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını 1 adet basılı, 3 adet taşınabilir bellek (CD/flash bellek) halinde vermeleri gerekmektedir.

ekran-goruntusu-2023-10-29-102936.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.