Bursa'da gençlerin tehlikeli yolculuğu

Bursa'da gençlerin tehlikeli yolculuğu
Bursa'da Motosikletli Gençler Eğlenceyi Kurusıkı Tabancayla Kaçırdı: Anlar Kamerada!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşanan olayda, motosiklet süren iki genç, eğlencenin dozunu kaçırarak yanlarında bulunan kurusıkı tabancayı kullanmaya karar verdiler. Seyir halindeyken birbirlerine doğrulttukları tabancayı ateşleyen gençlerin tehlikeli hareketleri, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, motosikletin üzerinde seyir halinde olan gençlerin gülüşmeleri ve birbirlerine doğrulttukları tabancaların ateşlenmesi yer alıyor. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yaşanan bu tehlikeli olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Güvenlik güçleri, olayın ardından harekete geçerek gençlerin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Yapılan incelemeler sonucunda, kurusıkı tabanca ile ateş eden gençlerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yaşanan bu tehlikeli olayın ardından yetkililer, gençleri bilinçli ve sorumlu davranmaya çağırarak benzer durumların tekrarlanmaması için uyarılarda bulundu. Özellikle benzer eğlencelerde kurusıkı tabanca gibi tehlikeli objelerin kullanılmaması ve trafik kurallarına uyulması konusunda gençlere önemli uyarılarda bulunuldu.

aw164682-01.jpg

aw164682-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.