Bursa'da bir organze suç örgütü daha çökertildi

Bursa'da bir organze suç örgütü daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-36 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bugün resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, Bursa merkezli 8 ilde organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen MAHZEN-36 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 8 ilde organize suç örgütlerine yönelik güvenlik güçleri tarafından düzenlenen MAHZEN-36 operasyonunda, aralarında örgütün elebaşı olan Semed Ötünç’ün de bulunduğu 42 şüphelinin kıskıvrak yakalandığını bildirdi.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, başarı ile icra edilen MAHZEN-36 operasyonu sonucunda, 6 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, çok miktarda uyuşturucu madde ve dijital materyalin de emniyet güçleri tarafından ele geçirildiğini bildirdi.

ekran-alintisi.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasının sonunda ise, hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertilip adalete karşısına çıkarılacağını, bu operasyonların kararlılıkla devam edeceğini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.