Bursa'da 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıktı

Bursa'da 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıktı
Bursa'da vatandaşların kötü koku ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıkartıldı.

Bursa Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi 11. Sokak'ta hasta eşi Muharrem (70) ve kızı Sevda (32) ile yaşayan Merda Aydınoğlu'na (60) ait 2 katlı evden kötü kokular geldiğini fark eden komşular bu kötü kokudan şikayetçi olduklarını polis ekiplerini arayarak şikayette bulundular.

Vatandaşların İhbarı üzerine eve giden polis ekipleri, evde çok sayıda kedi ve kilolarca çöp olduğunu gördü. Polisin durumu bildirmesi üzerine eve Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi.

ETLER ÇÜRÜMÜŞ

Evde yapılan incelemede, ekipler çöp poşetlerinde biriktirilmiş birçok kumaş, tencere ve konserve yemek buldu. Aydınoğlu'nun evinde ve sokakta bakımını üstlendiği kediler için hazırladığı kemik suyu ve etlerin çürümesi nedeniyle yoğun bir koku oluştuğu belirlendi. Ayrıca, çöplerin arasında yer sofrası kurulduğu tespit edildi. İzinler alındıktan sonra temizlik ekipleri, evden bir kamyon dolusu çöp çıkardı.

NE VARSA ATIYORSUNUZ

Bu esnada ekipleri engellemeye çalışan Merda Aydınoğlu, "Kızımın çeyizlerini, tencerelerini götürüyorsunuz. Bu kabul edilemez. Her şeyi atıyorsunuz, istemiyorum. Evimde eşya bırakmadınız, zorla içeri giremezsiniz. Kendi eskilerimi giyerim, başkalarının kıyafetlerini ne yapayım. Tüm eşyalarımı alıyorsunuz, kamyonun içindeki eşyalarımı çıkarın" şeklinde tepki gösterdi. Aydınoğlu, daha sonra kamyonun peşinden gitti. Çöplerin boşaltılmasının ardından ev, ilaçlanarak temizlendi.

evden-1-kamyon-cop-cikti-ekiplere-her-seyimi-aliyorsunuz-diyerek-tepki-gosterdi-7415-dhaphoto2.jpg

evden-1-kamyon-cop-cikti-ekiplere-her-seyimi-aliyorsunuz-diyerek-tepki-gosterdi-7415-dhaphoto1.jpg

evden-1-kamyon-cop-cikti-ekiplere-her-seyimi-aliyorsunuz-diyerek-tepki-gosterdi-7415-dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.