Buket Aydın daha güzel görünmek uğruna yüzüne bunu yapacak

Buket Aydın daha güzel görünmek uğruna yüzüne bunu yapacak
Özel hayatıyla sık sık gündeme taşınan gazeteci Buket Aydın bu kez daha genç görünmek için çok konuşacak bir karar verdiğini açıkladı.

Nilgün Didar TÜT/ KAMU SON HABER

Yıllar içindeki değişimiyle sık sık gündem olan Buket Aydın, daha genç ve sağlıklı görünmek için yüzüne bebeklerin kordon kanından elde edilen bir kök hücre enjekte ettireceğini açıkladı.

Gazeteci Buket Aydın yıllar içindeki değişimiyle ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak katıldığı 2. sayfa programında yüzüne bebek kordon kanından elde edilen bir kök hücre enjekte ettireceğini söyledi.

Müge ve Gülşen'in Konuğu Buket Aydın | Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa 290. Bölüm - YouTube

Buket Aydın, yıllar içindeki değişiminden bahsedip daha sonra yeni güzellik trendini, "Bir güzellik işine girdim. Uzmanlarla birlikte klinik açtık ve deneyeceğim acayip şeyler var. Sünnet derisinden kök hücre yapılıyor. Bu çok popüler bir şey ama çok doğru bulunmuyor.

"TÜRKİYE'DE ÇOK POPÜLER"

Türkiye'ye yeni gelen bir uygulama var. Bazı anneler ileride oluşabilecek hastalıklar içinde bebeklerin kordon kanını sağlarken bazıları da bağışlıyor. Bebek kordonundan alınan kanla elde edilen bir kök hücre var. Bu yüze enjekte ediliyor. Ben de yaptıracağım. Bu uygulama yurt dışında ve Türkiye'de çok popüler" sözleriyle ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.