Bu sefer zam değil indirim geldi 'Fiyatı tam 120 TL birden düştü'

Bu sefer zam değil indirim geldi 'Fiyatı tam 120 TL birden düştü'
Zamdan olumsuz etkilenen ve geçim derdinde olan vatandaşlara Nisan ayının ilk indirim haberi geldi. Fiyatı tam 120 TL birden düştü.

Enflasyonun yükselmesiyle birlikte birçok ürüne ardı ardına zam gelmeye devam ederken, milyonlarca vatandaşın ekonomik sıkıntıları bir nebze olsun hafifletmek adına güzel bir haber geldi. Zam baskısından etkilenen ve geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara Nisan ayının başında bir indirim haberi geldi. Mutfak tüpü fiyatlarına yapılan 120 TL'lik indirim duyuruldu.

TAM 120 TL BİRDEN DÜŞTÜ

İpragaz resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, indirim kampanyasının detayları paylaşıldı. İpragaz tarafından yapılan açıklamaya göre, tüm Turkcell Bizce kullanıcılarına, İpragaz'ın mobil uygulaması iPApp üzerinden 12 kg'lık ev tüpü tam 120 TL indirimle sunulacak.

ekran-goruntusu-2024-04-03-141708.png

SON TARİH BELLİ OLDU

Kampanya kapsamında elde edilen indirim promosyon kodları, İPApp üzerinde 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Bu kampanya, sadece İPApp mobil uygulaması aracılığıyla verilecek tüp siparişlerini kapsar. Kampanyadan yararlanmak için, en fazla 2 GSM ile yapılan üyelik girişleriyle kaydedilmiş bir mobil cihazdan 12 kg'lık ev tüpü siparişi verilmelidir.

Katılımcılar, kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir ve bu kampanya diğer promosyonlarla birleştirilemez. Kampanyaya katılım, 5.000 adet iPApp promosyon koduyla sınırlıdır. Depozito fiyatı kampanya kapsamında değildir.

ekran-goruntusu-2024-04-03-140410.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.