Bu kez ekmeğe indirim geldi

Bu kez ekmeğe indirim geldi
Yapılan anlaşmalar sonucunda o ilde ekmeğe indirin geldi.

Gediz ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi günü hizmete giren Belediye Halk Ekmek büfeleri, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'ın öncülüğünde yapılan girişimler sonucunda fırıncılarla sağlanan anlaşma üzerine kapatıldı. Bu gelişmenin ardından Gediz'de ekmek fiyatları 7,50 TL'den satılmaya başlandı.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, fırıncılar ve bakkal esnafı ile görüşerek ekmeğin fiyatını düşürme konusunda uzlaşmaya vardı. Başkan Akçadurak, fırıncılarla yapılan anlaşma sonucunda Halk Ekmek büfelerinin kapatıldığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Akçadurak, "Son günlerde ekmek fiyatlarına yapılan zamlar sonucunda, kaliteli ve uygun fiyatlı ekmekleri vatandaşlarımıza sunabilmek adına fırıncılar ve esnaflarımızla görüştük. Gediz Belediyesi olarak, halkımızın her kesimine ulaşabilmesi için çaba sarf ettik. Bu amaçla, ilçemizdeki bakkallarda ekmek en fazla 7,5 TL olarak satışa sunulacak ve Belediye Halk Ekmek satış noktaları kapatılmıştır" dedi.

Akçadurak, "Vatandaşlarımızın taleplerine cevap verebilmek adına belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Birlikte hareket ederek, Gediz'imizin daha iyi bir geleceği için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekmek fiyatları konusunda uzlaşma sağlayan fırıncılarımıza ve esnaflarımıza gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.