Bu hafta 5 şirket temettü dağıtacak

Bu hafta 5 şirket temettü dağıtacak
Toplam 5 şirket, bu hafta, Borsa İstanbul'da (BİST) hissedarlarına kar payı ödemesinde bulunacak.

23-27 Ekim haftasında, yatırımcılarına ödeme yapacak şirketler şunlar:

Vakıf Menkul VKFYO

25 Ekim Çarşamba günü yatırımcılarına temettü ödemesi yapacak olan Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (VKFYO), pay başına net 0.0367 TL kar pay dağıtacak. Yüzde 0,09 temettü verimine sahip olan firmanın temettü detayları, şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklandı.

Orçay Ortaköy ORCAY

Orçay Ortaköy Çay Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ORCAY), kesinleşen nakit kâr payı hak kullanım tarihini 26 Ekim. Perşembe günü yatırımcılarına temettü ödemesi yapacak olan ORCAY, pay başına net 0.1688 TL kâr payı ödeyecek. ORCAY'ın temettü verimliliği ise yüzde 2,41 olarak hesaplanıyor.

GÜR-SEL Turizm GRSEL

Yüzde 0,55 oranına temettü verimine sahip olan GRSEL'in, yatırımcılarına net 0.0882 TL temettü ödemesi yapacağı tarih 27 Ekim Cuma.

36.jpg

Osmanlı Yatırım OSMEN

27 Ekim Cuma günü kar payı dağıtımında bulunacak şirketler bir diğeri de Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (OSMEN). Temettüde 3. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan OSMEN, yatırımcılarına pay başına net 0.2589 TL ödemede bulunacak. Yüzde 1,60 temettü verimine sahip olan OSMEN, hissedarlarını mutlu eden şirketler arasında üst sıralarda yer alıyor.

SDT Uzay SDTTR

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş. (SDTTR) şirketi, 27 Ekim Cuma günü temettü ödemesi yapacak. 2. taksit temettü ödemesinder pay başına net 0.3484 TL dağıtılacak. SDTTR, yüzde 1,20 oranında temettü verimine sahip.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.