Bu haberi okumadan sakın yola çıkmayın!

Bu haberi okumadan sakın yola çıkmayın!
Yola çıkacaklar dikkat! Bu haberi okumadan sakın yola çıkmayın. Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni’ni yayımladı. Türkiye genelindeki karayollarındaki durum ve yol çalışmalarına ilişkin güncel bilgiler sürücülerin dikkatine sunuldu.

Mehmet Emin ÖZTÜRK/ KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Müdürlüğün internet sitesinde yayımlanan bültene göre karayollarında kapalı olan yollar ve yapılan yol çalışmalarına yönelik bilgiler verildi.

Ankara Çevre Otoyolunun Kıbrısköy Kavşağı-Çankaya Kavşağı Kesimi 0-5.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Konya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Samsun Kavşağı istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (05.07.2023-21.07.2023)

TAG Otoyolunun Toprakkale Kavşağı-Osmaniye Kavşağı Kesimi 4-7.km.leri arasında köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Denizli-Tavas-Kale yolunun 60.km.sinde (Muğla-Tavas Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışması nedeniyle 11.07.2023 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacaktır.

Sakarya-Düzce yolunun 12.km.sinde Mudurnu Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Düzce istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İnegöl-Bozüyük yolunun 41-46.kmleri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 47-52.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanmaktadır.

Ereğli-Zonguldak yolunun 56-57.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Mardin yolunun 8-9.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Sivas-Zara yolunun 1-3.km.leri arasında Numune Hastanesi Köprülü Kavşak yapım işi nedeniyle her iki yönde ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.

Trabzon-Maçka yolunun 26.km.sinde bulunan Yeni Maçka Tünelinin Gümüşhane-Trabzon yönünde bulunan tüpünde drenaj sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 11.07.2023 tarihinde 08:00-18:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

mhkjgmvgm.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.