Bu eve sürekli kamyon uçuyor

Bu eve sürekli kamyon uçuyor
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, D-100 karayoluna yakın bir noktada bulunan iki katlı müstakil ev, sürekli olarak üzerine uçan kamyon ve tırlarla gündeme geliyor.

Fırtına ailesinin yaşadığı bu ev, son zamanlarda yaşanan ilginç kazalarla dikkat çekiyor ve duyanları, görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Evde yaşanan bu olaylar nedeniyle Fırtına ailesi, bir süre önce evlerini terk etmek zorunda kaldı. Koyulhisar ilçesi Üç yol kavşağında, Ordu istikametinden gelen ve indikleri rampadan sonra D-100 karayoluna bağlanan ağır tonajlı araçlar, ya frenleri tutmadığı ya da yola gidemedikleri için sık sık yoldan çıkarak evin üzerine uçuyor.

aw142554-05.jpgBugün yaşanan son kaza ise oldukça dikkat çekiciydi. İ.Ş. tarafından sevk ve idare edilen, meşrubat yüklü 27 ALL 191 plakalı Mercedes marka tırın frenlerinin boşalması sonucu, yoldan çıkarak evin 2. katına saplandı. Sürücü kazayı yara almadan atlattı ancak evde kimsenin bulunmaması, olası yaralanma ve ölümleri önledi. Ancak evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

aw142554-08.jpgKoyulhisar ilçesindeki bu olaylar, bölge sakinlerinin ve yetkililerin dikkatini çekmiş durumda. Sürekli olarak benzer kazaların yaşanması, ev sahipleri için ciddi bir tehlike oluşturuyor ve bu durumun çözüme kavuşturulması için adımlar atılması gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.