BOZDOĞAN-27 operasyonu ile IŞİD'e ağır darbe vuruldu

BOZDOĞAN-27 operasyonu ile IŞİD'e ağır darbe vuruldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, terör örgütlerine yönelik düzenlenen BOZDOĞAN-27 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, terör örgütü IŞİD’e karşı, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri’de başarı ile icra edilen BOZDOĞAN-27 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, 4 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen BOZDOĞAN-27 operasyonunda, güvenlik güçleri tarafından 36 IŞİD şüphelisinin yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, güvenlik güçleri tarafından başarı ile icra edilen bu operasyonda, çok sayıda pompalı tüfek, ruhsatsız tabancalar, çok miktarda döviz, Türk Lirası ve dijital materyale de el konulduğunu söyledi.

ekran-alintisi-jpg7.jpg

Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya, sosyal medya kullanıcıları tarafından tebrik ve teşekkür yağmuruna tutuldu. Göreve geldiği günden beri suça ve suçlulara karşı başlattığı sert mücadeleden taviz vermeyen Yerlikaya’ya övgüler sel olup aktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 Nisan tarihinde de BOZDOĞAN-26 operasyonunun ayrıntılarını yine sosyal medya hesabından aktarmış ve 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen bu operasyonda da 20 IŞİD şüphelisi yakalanarak adalete teslim edilmişti.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.