Böyle vefakar başkan görülmedi 'Karısının ve kardeşinin bileziklerini sattı'

Böyle vefakar başkan görülmedi 'Karısının ve kardeşinin bileziklerini sattı'
Yuvacıkspor Başkanı Fatih Kurtoğlu, eşinin ve kız kardeşinin bileziklerini satarak, futbolcularının maaşlarını ödemesi gündeme oturdu.

Yuvacıkspor Başkanı Fatih Kurtoğlu, eşinin ve kız kardeşinin bileziklerini satarak, futbolcularının maaşlarını ödemesi gündeme damga vurdu. Vefakar başkan Kurtoğlu, renkleri için ter döktüğü ve 16 yıl boyunca teknik direktörlük yaptığı kulübü için motosikletini de satışa çıkardığı belirtildi.

Kocaeli Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta bulunan ve 22 karşılaşmada 19 puan toplayarak 11. sırada yer alan Yuvacıkspor maddi açıdan zor günler yaşıyor. Kulübün 16 yıllık teknik direktörü ve başkanı Fatih Kurtoğlu, ekonomik yetersizlikler sebebiyle sezon başında takımın lige katılım hakkını satma kararı aldığını belirtmişti. Kocaelispor yönetiminden gelen pilot takım teklifiyle Başkan Kurtoğlu bu kararından vazgeçtiğini de açıkladı.

Pilot takım olduktan sonra verilen sözlerin tutulmaması sebebiyle daha da zor günler yaşadıklarını söyleyen Başkan Kurtoğlu, eşinin ve kız kardeşinin 350 bin TL değerindeki bileziklerini satarak, futbolcuların maaşlarını ödemesi ise dikkat çekti. Başkan Kurtoğlu şimdilerde 'Tek mal varlığım' dediği motosikletini de satışa çıkararak takımına destek oluyor.

aw166460-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.