BMW ailesinin yeni üyesi Türkiye’de ‘Fiyatı ve özellikleri belli oldu’

BMW ailesinin yeni üyesi Türkiye’de ‘Fiyatı ve özellikleri belli oldu’
Dünyaca ünlü otomotiv devi BMW, ailesinin yeni üyesi elektrikli motora sahip bir SUV olan iX2 eDrive 20’ı Türkiye’de satışa sunuyor. İşte bu tasarım harikası aracın güncel fiyatı ve teknik özellikleri.

Alman otomotiv devi BMW, son teknoloji ile ürettiği, elektrikli motorsa sahip olan SUV aracı İX2 eDrive20’yi Türkiye’de satışa sunma kararı aldı.

Tasarım harikası olan bu araç, büyük cüssesine rağmen, 150kW güç ve 204 beygir güç üretebilen güçlü motoru sayesinde 0 ‘dan 100’e 8,7 saniyede çıkabiliyor.

Son teknoloji kullanılarak üretilen 64,7 kWsa bataryası, yüksek performansı ve büyük cüssesine rağmen kullanıcısına 400-470 km menzil sunuyor.

11kW AC ile 7 saatte tam şarj olurken, 128kW DC hızlı şarj ile 30 dakikada %80 doluluk oranını yakalayabiliyor.

Heybetli cüssesinin vermiş olduğu avantajlardan biri de geniş iç hacim. Bu dev standart halde iken 525 litre bagaj hacmine sahipken, arka koltukların katlanmasıyla birlikte 1400 litreye kadar kapasiteye sahip olabiliyor.

Alman devinin ürettiği iX2 eDrive 20, sportif tasarımı, güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle en yakın rakiplerine bile fark atacak gibi duruyor.

Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda kusursuz bir sürüş deneyimi sunan bu araç, fiyat konusunda da bu araca sahip olmak isteyenleri üzmeyecek.

2.822.488 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulan iX2 eDrive 20, bu parayı son kuruşuna kadar hak eden bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.