Birçok hesap silinecek!

Birçok hesap silinecek!
Google birkaç yıl önce yaptığı açıklamada depolama alanını korumak için aktif olmayan hesaplardaki içerikleri kaldıracağını açıklamıştı. Teknoloji devi şimdi de kullanılmayan hesapları tamamen silmek için tarih verdi.

9To5Mac tarafından paylaşılan habere göre, Google, iki yıl boyunca girilmeyen hesapları ve içerikleri tamamen silecek. E-posta adresinin erişilemez hale gelmesinin yanında Gmail iletileri, Takvim etkinlikleri, Drive, Dökümanlar ve Google Fotoğraflar yedekleri de kaldırılacak.

Silinecekler kapsamında YouTube içerikleri ve hesapları yer almıyor. Çünkü YouTube sahibi Google, bazı videoların ilerleyen dönemlerde tarihi önemi olabileceğini düşünüyor.

Teknoloji devi, aktif olmayan hesapların silinmesine 2023 Aralık ayında yani bu yılın sonlarında başlayacak. Firma bu işlemi gerçekleştirirken "yavaş ve dikkatli" bir şekilde davranacağını belirtiyor.

Google konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Bir hesabı silmeden önce, hem hesabın e-posta adresine hem de kurtarma e-postasına (verilmişse) silinmeden önceki aylar boyunca birden fazla bildirim göndereceğiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.