Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaşıyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaşıyor Mu?
Bir Zamanlar Çukurova'da Demir Yaman ölmedi mi? Murat Ünalmış reytingler düşünce diziye geri mi dönecek? Dizide yaşanan sürpriz gelişmeler haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaşıyor Mu?

 ATV'nin Perşembe akşamları izleyicisi ile buluşan ve geçtiğimiz sezon reytinglerde zirve dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz gelişmeler oldu.

Geçtiğimiz sezon dizinin başrol oyuncularının ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova bu sezon reytinglerde ağır darbe aldı. Diziye dahil olan İbrahim Çelikkol da dizinin reytinglerini yükseltemedi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi TRT'de Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin başlması ile reytinglerde geçtiğimiz hafta ağır darbe aldı.

Bu durum "Bir Zamanlar Çukurova dizisi düşen reytingleri için aralık bıraktığı kapıyı devreye mi sokuyor?" sorusunu getirdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon dizinin önemli isimleri ölerek veda etmiti. Hünkar Yaman, Yılmaz, Müjgan, Behice karakterleri ölerek diziye veda etmişti.. Demir Yaman ise dizide ölmedi ancak kayıplara karıştı. 

Murat Ünalmış diziden ayrıldığını geçtiğimiz sezon son bölümde duyurmuştu. Ancak diziden ayrılışında açık kapı bırakılması akıllara geri mi döencek sorusunu getirdi. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisini Demir'i Murat Ünalmış'ın  yeni bir proje ile de hala anlaşmaması diziye geri mi döencek sorularını akıllara getirdi. 

Bir Zamanlar Çukurova bu sezon büyük oran kaybetti. Geçtiğimiz sezon neredeyse tüm başrol oyuncuları Vahide Perçin, Uğur Güneş, Melike İpek Yalova ve Esra Dermancıoğlu son olarak da Murat Ünalmış'ın diziden ayrılması ile hayranlar tarafından tepki çeken dizide reytingleri arttırmak için büyük bir sürpriz yapılacağı iddia edildi. 

O sürprizin de Demir Yaman karakterinin geri döneceği yönünde olduğu iddiaları kuvvetlendi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Demir'in yaşadığına dair gönderilen mesaj reytingleri kurtarmak için Murat Ünalmış diziye sürpriz yaparak geri mi döencek sorusunu akıllara getirdi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.